Het ambacht is eeuwenoud. Mijn sieraden zijn van nu.

Mei Ling Sieraden ook op ArtObsurfer.com

Naast eigen werk van Mei Ling, vindt u in haar winkel/galerie ook een ruim aanbod van andere ontwerpers. Een interessante collectie die nu beter en sneller toegankelijk is dankzij de online etalage Art Obsurfer.
Zo kunt u zich nog breder oriënteren en een sieraad van uw keuze op laten sturen naar een van de aangesloten galeries (dichter bij u in de buurt) om het daar 'live' te bekijken en mogelijk te kopen.

Hoe werkt het?
Stel u woont in Eindhoven en u bent als liefhebber natuurlijk niet onbekend met galerie Cecile van Eeden. Helaas kunt u bij Cecile niet direct slagen voor een specifiek sieraad. Cecile wijst u op de voordelen van Art Obsurfer en u bezoekt de site.

Uw oog valt op een sieraad van Mei Ling, maar het object ligt
in Edam. Vervolgens geeft u Art Obsurfer online de opdracht het sieraad te versturen naar Cecile, alwaar u in alle rust en in vertrouwde omgeving het sieraad kunt bekijken. Voldoet het sieraad aan uw verwachting dan rekent u af met galerie Cecile
van Eeden. De door u betaalde verzendkosten (20 euro) naar Eindhoven worden dan in mindering gebracht op het aankoopbedrag. Zo eenvoudig werkt Art Obsurfer.


bekijk het totale aanbod op ArtObsurfer.com


of klik HIER voor sieraden van Mei Ling op Art Obsurfer.
 

ArtObsurfer is een initiatief van Mei Ling Sieraden. Galeries/winkels die geïnteresseerd zijn in deelname aan deze online dienstverlening nemen contact op met Wiechert Vermeulen. wiechert@manwithheads.eu

edelsmid

sieraden

winkel

galerie

atelier

contact

nieuwsbrief

art obsurfer

Mei Ling Sieraden
Prinsenstraat 10
1135 AX Edam
0031 (0) 299 - 374 230

meiling@meiling-jewels.eu

© Mei Ling Sieraden - 2016